Bommen inn til skiskytterarenaen

Hei

Etter kritikk og flere kommentarer om den stengte bommen inn til skiskytter arenaen ser vi på det som den beste løsningen å svare på kritikken her slik at alle kan se.
Løypenettet er på ingen måte stengt for allmenheten. Det er port i gjerdet og mulig å gå forbi bommen. Samt at det e åpent rett inn til løypenettet, borte ved froskedammen. Grunnen til at bommen er satt opp er fordi vi har vært og er plaget med hærværk og tyveri på vår private eiendom.

Nå senest idag er det oppdaget hjulspor fra bil i løypa fra froskedammen, over stadioen, forbi standplass og nedover mot jordet til Jan Ole. Dette er helt uakseptabelt, spesielt nå i disse dager da det snart et klart for løypetråkking og skigåing.
Vi ber om at du som kanskje sitter med litt dårlig samvittighet etter å ha lest dette, om å slutte med kjøring i løypene umiddelbart.

Til alle dere andre – Tusen takk for alle bidrag på vipps og kontoverføring, forige sesong, gjennom hele sommeren og høsten. Dette kom godt med i vinter, og vi stiller litt bedre rustet til ny kommende tråkkesesong.

Mvh
Tana ssl